Algestin gel 40g #1

Algestin gel 40g #1

Turkey

რეკორდატ ილაჩ
About Product
შემადგენლობა: 40გ გელი შეიცავს: 0,4გ ესცინს (ამორფულს), 2.0გ დიეთილამინსალიცილატს. დამხმარე ინგერედიენტები: ლავანდის ზეთი, ნეროლინის ზეთი, იზოპროპილის სპირტი.

ჩვენება: როგორც ანტიექსუდაციური, ანთების საწინააღმდეგო და ანალგეზიური საშუალება ნაჩვენებია პოსტტრავმული დაჟეჟილობებისას, ჰემატომებისას, დეფორმაციებისას, ტენდოსინოვიტისას, ხერხემლის ანთებით-დეგენეაციულ დაავადებებთან (ცერვიკალური სინდრომი, კისრის ტკივილი, ლუმბაგო, იშიალგია) დაკავშირებული ტკივილის სინდრომისას.

უკუჩვენება: მომატებული მგრძნობელობა პრეპარატის კომპონენტების მიმართ, ბავშვთა ასაკი 2 წლამდე, ლაქტაციაზე მყოფი ბავშვები.

გაფრთხილება-განსაკუთრებული მითითებები: არ გამოიყენება ლორწოვან გარსებზე, დაზიანებულ კანზე და მზის სხივების მოქმედებისაგან დაუცველ ადგილებზე.

გვერდითი მოვლენები: იშვიათ შემთხვევებში აღინიშნება კანის ალერგიული რეაქციები. გვერდითი მოვლენებიდან ნებისმეირის გამოვლენის შემთხვევაში, მათ შორის ისეთის, რომელიც არ არის მოცემული ამ ინსტრუქციაში, უნდა მიემართოს მკურალ ექიმს ან ფარმაცევტს.

გამოყენების მეთოდი და დოზირება: გელს ისვამენ კანის დაზიანებულ ადგილზე (შესაძლებებლია შეზელვა) თხელ ფენად დღეში რამდენჯერმე, თუ ექიმის მიერ სხვანაირად არ არის დანიშნული.

მკურნალობის კურსი: გამოიყენება დაავადების სიმპტომების გაქრობამდე.

შენახვის მეთოდები: ინახება ოთახის ტემპერატურაზე 30C–მდე, გრილ და ბავშვებისათვის მიუწვდომელ ადგილას.

შენახვის ვადა: 2 წელი. გამოიყენება, მხოლოდ მკაცრად ექიმის დანიშნულებით. არ გამოიყენება პრეპარატი გამოყენების ვადის გასვლის შემდეგ.

გამოშვების ფორმა: ალგესტინ გელი 40გ, ალუმინის ტუბში.

გაცემის წესი: ფარმაცევტული პროდუქტის ჯგუფი III, გაიცემა რეცეპტის გარეშე.
Show More
More Info
Brand
რეკორდატ ილაჩ
Country
Turkey
Generic
aescin+diethylamin salicylate
Form
გელი
Packing
ტუბი
Quantity
1
Volume
40გრ
Contact Us
(032) 2 71 07 07
digitalsupport@gepha.com
info@gepha.com
JSC Gepha, ID 201991229
24A Sulkhan Tsintsadze Street 0160, Tbilisi, Georgia
Download
Application is available on Android and iOS systems
©2024. GPC. All rights reserved
powered by
Home
Cart
My Page