/images/logo_en.svg
Friso-3 frisolac probiotic 400gr
Friso-3 frisolac probiotic 400gr

Friso-3 frisolac probiotic 400gr

Netherlands

ფრისლენდკამპინა

About Product
( 1-3 წლამდე )

გამოიყენება დედის რძის ნაკლებობის ან არარსებობის დროს

შემადგენლობა : უცხიმო რძე,დემინერალიზებული შრატი,მცენარეული ცხიმები,ლაქტოზა,გალაქტოოლიგოსაქარიდები,მალტოდექსტრინი,ცილის კონცენტრატი,კალიუმის ციტრატი,კალციუმის კარბონატი,თევზის ცხიმი,მაგნიუმის ქლორიდი,ნატრიუმის ციტრატი,კალიუმის ქლორიდი,ტაურინი,რკინის სულფატი,კალიუმის ჰიდროქსიდი,თუთიის სულფატი,ამფ,ცმფ,გმფ,უმფ,ტოკოფეროლის აცეტატი,ასკორბილ პალმიტატი,ციტიდინ–5 მონოფოსფატი,ნიკოტინამიდი,კალიუმის ჰიდროქსიდი,კალციუმის პანტოტენატი,სპილენძის სულფატი,ლიმონმჟავა,რეტინოლ აცეტატი,თიამინის ჰიდროქლორიდი,მანგანუმის სულფატი,პირიდოქსინის ჰიდროქლორიდი,ფოლიუმის მჟავა,კალიუმის იოდიდი,ნატრიუმის სელენიტი,ფიტომენადიონი,ბიოტინი,ქოლეკალციფეროლი

1 საზომი კოვზი = 5,5 გრ.

მომზადების ინსტრუქცია :
1.დაიბანეთ ხელები და გაასუფთავეთ ყველა ნივთი , რომელიც გჭირდებათ ნარევის მოსამზადებლად.
2.აადუღეთ წყალი და გააგრილეთ 40რC.
3.ჩაასხით ბოთლში საჭირო რაოდენობით წყალი , დაამატეთ 6 საზომი კოვზი ყოველ 180 მლ წყალზე და შეანჯღრიეთ საწოვარა ნარევის სრულ გახსნამდე
4.გააცივეთ ნარევი სხეულის ტემპერატურამდე (37რc).
5.არ გამოიყენოთ საკვების ნარჩენები მომდევნო კვებისათვის , მზა ნარევი ვარგისია 1სთ განმავლობაში.

•ქილა შეინახეთ მშრალ და გრილ ადგილას
•გახსნილი ქილა გამოიყენება არაუმეტეს 4 კვირისა.
Show More
More Info
Brand
ფრისლენდკამპინა
Country
Netherlands
Generic
Milk
Quantity
1
Volume
400გრ
/images/logo_en.svg
fbBlack
instaBlack
linkedBlack
youtubeBlack
tiktokBlack
Contact Us
phoneBlack
(032) 2 71 07 07
emailBlack
digitalsupport@gepha.com
emailBlack
info@gepha.com
footercompany
JSC Gepha, ID 201991229
footerlocation
24A Sulkhan Tsintsadze Street 0160, Tbilisi, Georgia
Download
Application is available on Android and iOS systems
androidAppBlack
iosAppBlack
©2025. GPC. All rights reserved
powered by
eTech
menuHome
Home
menuCart
Cart
menuMyPage
My Page
We use cookies to improve your experience. You can opt out of certain cookies. Find out more in our
Cookie Policy
chat