About Product
ნატურალურ თხის რძეზე დამზადებული მშრალი ადაპტირებული საწყისი რძის ნარევი НЭННИ (ნენი) 1 პრებიოტიკებით, 0–დან 6 თვემდე ასაკის ბავშვებისთვის
მნიშვნელოვანია: ადრეული ასაკის ბავშვებისთვის უპირატესია ძუძუთი კვება. თუ აუცილებელია რძის ნარევის გამოყენება გაითვალისწინეთ რამდენად მნიშვნელოვანია ბავშვი უზრუნველყოთ საუკეთესო ხარისხის საკვებით. ნებისმიერი ნარევის გამოყენებისას კონსულტაცია გაიარეთ ექიმთან.
ინგრედიენტები: მშრალი თხის რძე *, ლაქტოზა, მცენარეული ცხიმები (მზესუმზირის, კანოლის, ქოქოსის, მზესუმზირის ზეთი ოლეინის მჟავის მაღალი შემცველობის. ანტიოქსიდანტები[მზესუმზირის ლეციტინი, ტოკოფეროლების ნარევი]), მალტოდექსტრინი, პრებიოტიკული კომპლექსი Orafti® Synergy 1 (ინულინი, ოლიგოფრუქტოზა), ზღვის თევზების ინკაფსულირებული ცხიმი(დოკოზაჰექსაენის მჟავა, ეიკოზოპენტოზის მჟავა), მინერალური ნივთიერებები(ნატრიუმი, კალციუმი, რკინა, სპილენძი,თუთია, იოდი, მანგანუმი,სელენი), Mortierella alpina–ს(არაქიდონის მჟავის წყარო)ინკაფსულირებული ცხიმი, ვიტამინები(C, ქოლინი, E, PP, D, A, პანტოთენის მჟავა, B1, L–კარნიტინი, B12, K, B6, B2, ფოლის მჟავა, ბიოტინი), მჟავიანობის რეგულატორი (ლიმონმჟავა), ტრიფტოფანი, ტაურინი.
მომზადების წესი:
ნარევის მომზადების წინ კარგად დაიბანეთ ხელები და გაასტერილეთ ბოთლი და საწოვარა.
ადუღეთ წყალი 5 წუთის განმავლობაში და შეაგრილეთ36–40⁰C –მდე. კვების ცხრილის შესაბამისად ჩაასხით საჭირო რაოდენობის ადუღებული და შეგრილებული წყალი. კვების ცხრილის შესაბამისად დაამატეთ საჭირო რაოდენობის ფხვნილი. დანის პირით გადაასწორეთ ფხვნილის ზედაპირი. დაახურეთ ბოთლს. კარგად შეანჯღრიეთ ფხვნილის სრულ გახსნამდე. ნარევი მზად არის გამოყენებისთვის. მაჯის ქვედა ზედაპირზე დაწვეთებით შეამოწმეთ საკვების ტემპერატურა. ნარევი ოდნავ თბილი უნდა იყოს ხელთან შედარებით.
•გამოიყენეთ მხოლოდ კოლოფში არსებული კოვზი. დაამატეთ მკაცრად მხოლოდ 1 საზომი კოვზი(4,5გ) ფხვნილი 30 მლ წყალს ბოთლში.
•ნარევი მოამზადეთ უშუალოდ კვების წინ.
•არ შეინახოთ ბოთლში დარჩენილი საკვები შემდეგი კვებისთვის.
•აუცილებლობის შემთხვევაში, წინასწარ მომზადებული ნარევი გააგრილეთ წყლის ნაკადით და შეინახეთ მაცივარში 4 ⁰C ტემპერატურაზე, არა უმეტეს 12 საათისა.
•არ გაათბოთ ნარევი მიკროტალღურ ღუმელში.
•ნარევის მოსამზადებლად არ გამოიყენოთ ანადუღარი წყალი.
•არასდროს დაამატოთ შაქარი ან მარილი.
•ქილა(გაუხსნელი/გახსნილი) უნდა შეინახოთ +10 ⁰C დან +25 ⁰C მდე ტემპერატურისა და 50% ტენიანობის პირობებში. არ შეინახოთ ქილა მაცივარში. არ დადოთ ქილა მზის პირდაპირი სხივების და მაღალი ტემპერატურის პირობებში. გახსნილ ქილას მჭიდროდ დაახურეთ თავსახური და შიგთავსი გამოიყენეთ არა უმეტეს 4 კვირისა.
Show More