ძირითადი მოქმედების ეფექტი: - უზრუნველყობს ბავშვის კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებასა და განვითარებას. - ავითარებს თავის ტვინსა და იმუნურ სისტემას. - ხელს უწყობს ბავშვის ნორალურ ზრდა-განვითარებას. - აუმჯობესებს ნაწლავურ მიკროფლორას და მონელების პროცესს . - ხელს უწყობს თავის ტვინის, მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას. - უზრუნველყოფს კუჭ-ნაწლავის სისტემის სწორად ფორმირებას.
დამატებითი მოქმედების ეფექტი: - მარტივად და სწრაფად შეითვისება ორგანიზმის მიერ.
გამოყენების წესი: - კარგად დაიბანეთ ხელები, დაასტერილეთ ჭურჭელი(ბოთლი) რომელიც უნდა გამოიყენოთ კვებისათვის - ადუღეთ წყალი 5წუთის განმავლობაში და გააგრილეთ 40 გრადუსამდე. - ყოველ 30მლ წყალს დაუმატეთ 1 კოვზი მშრალი ნარევი. კარგად შეანწღრიეთ 20 წამის განმავლობაში - გააგრილეთ რძე 37 გრადუსამდე. ტემპერატურის შემოწმების ოპტიმალური ადგილია მაჯები.
შემადგენლობა: - ალფა ლაქტალბუმიდი - დედის რძის ძირითადი ცილა,აუმჯობესებს გონებრივ ზრდა-განვითარების პროცესს. - Gos (გალაქტოოლისაქარიდები) და პრებიოტიკები - სასარგებლო ბაქტერიები, აუმჯობესებს ნაწლავურ მიკროფლორას - ნუკლეოტიდები - უზრუნველყოფს იმუნური სისტემისა და კუჭ-ნაწლავის სწორად ჩამოყალიბებას. - გრძელჯაჭვიანი პოლიუჯერი ცხიმოვანი მჟავები ARA/DHA- უზრუნველყოფს თავის ტვინის,მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას. - MFGM და Milk fat რძის ცხიმოვანი გლობულების მემბრანა და რძის ცხიმი - აყალიბებს იმუნურ სისტემას და ხელს უწყობს კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებას.