/images/logo_en.svg
Omega Blend Standard caps #60

Omega Blend Standard caps #60

Poland

ჰასკო-ლეკი

About Product
ომეგა ბლენდი სტანდარტი
1000მგ თევზის ქონი

შემადგენლობა: თევზის ქონი 18% EPA-12% DHA, ჟელატინის კაფსულა (ჟელატინი, გამამკვრივებელი საშუალება-გლიცერინი);
აქტიური ინგრედიენტი 1 კაფსულა დღიური დოზა
(1-2 კაფსულა)
თევზის ქონი შეიცავს: 1000მგ 1000მგ-2000მგ
18% EPA (ეიკოზაპენტაენის
მჟავა) 180მგ 180მგ-360მგ
12% DHA
(დეკოზაჰექსაენის
მჟავა) 120მგ 120მგ-240მგ

ჩვენებები: გულ-სისხლძარღვთა სისტემის დაავადებების პროფილაქტიკა და კომპლექსური თერაპია; ნერვული სისტემის დაავადებები; ლიპიდური ცვლის დარღვევა; საყრდენ-მამოძრავებელი სისტემის დაავადებები; მაკულოდისტროფიული პროცესები; დერმატიტები.

უკუჩვენებები: მომატებული მგრძნობელობა პრეპარატის ნებისმიერი ინგრედიენტის მიმართ. ჰემოფილიით დაავადებულებმა და ადამიანებმა რომლებიც ღებულობენ ანტიკოაგულანტებს, ამ პროდუქტის გამოყენებამდე უნდა მიემართოს მკურნალ ექიმს. დაუშვებელია რეკომენდებული დღიური დოზის გადაჭარბება.

მიღების წესი და დოზირება: მოზრდილები: 1 - 2 კაფსულა დღეში, ჭამის დროს.

შესაძლო გვერდითი მოვლენები: ნებისმიერი გვერდითი მოვლენის განვითარების შემთხვევაში უნდა მიემართოს მკურნალ ექიმს ან ფარმაცევტს.

გამოშვების ფორმა: 60 რბილი ჟელატინის კაფსულა.

შენახვის წესი: ინახება თავდახურულ ორიგინალ შეფუთვაში 25C ტემპერატურაზე, ბავშვებისთვის მიუწვდომელ ადგილას.

აფთიაქიდან გაცემის წესი: ფარმაცევტული პროდუქტის ჯგუფი III, გაიცემა რეცეპტის გარეშე.

მწარმოებელი: ჰასკო-ლეკ ს.ა., პოლონეთი.
Show More
More Info
Brand
ჰასკო-ლეკი
Country
Poland
Generic
fish oil (omega-3) /EPA+DHA/
Form
კაფსულა
Quantity
60
/images/logo_en.svg
fbBlack
instaBlack
linkedBlack
youtubeBlack
tiktokBlack
Contact Us
phoneBlack
(032) 2 71 07 07
emailBlack
digitalsupport@gepha.com
emailBlack
info@gepha.com
footercompany
JSC Gepha, ID 201991229
footerlocation
24A Sulkhan Tsintsadze Street 0160, Tbilisi, Georgia
Download
Application is available on Android and iOS systems
androidAppBlack
iosAppBlack
©2025. GPC. All rights reserved
powered by
eTech
menuHome
Home
menuCart
Cart
menuMyPage
My Page
We use cookies to improve your experience. You can opt out of certain cookies. Find out more in our
Cookie Policy
chat