გაინტერესებთ ჰიპის ფაფა? იხილეთ სახეობები, შემადგენლობა და ფასები. გაეცანით დეტალებს კატალოგში.
შეიცავს ნატურალურ ლაქტობაქტერიებს.
შეიცავს რძის ადაპტირებულ ნარევს.
შეიცავს ხორბალს.
ადვილად მოსანელებელი, ყუათიანი.
არ შეიცავს საღებავებს, კონსერვანტებსა და არომატიზატორებს.
პროდუქტი გამდიდრებულია კალციუმით, რკინითა და იოდით, რაც უზრუნველყოფს:
რკინა: სისხლის ფორმირებისა და გონებრივი განვითარებისათვის.
კალციუმი და ვიტამინი D: ძვლებისა და კბილების განვითარებისათვის.
იოდი: ფარისებური ჯირკვლის ნორმალური ფუნქციონირებისათვის.
თუთია და ვიტამინი C: ორგანიზმის თვითდაცვის ფუნქციისათვის.
ვიტამინები A, C, D: იმუნური სისტემისათვვის.
ომეგა 3 ცხიმოვანი მჟავა: მნიშვნელოვანია ტვინისა და ნერვული უჯრედებისათვის.
ხორბლის სემოლინა, $27\%$ ვაშლის პიურე, რძის ფხვნილის პროდუქტები, $10\%$ უცხიმო რძის ფხვნილი, მცენარეული ზეთები (პალმის, რაფსისა და მზესუმზირის ზეთები), $1.8\%$ ბანანის მარცვლები, $1.3\%$ უცხიმო რძის იოგურტი, კალციუმის კარბონატი, ვაშლის ექსტრაქტი, რკინის დიფოსფატი, ვიტამინი E, ვიტამინი B1, ვიტამინი A, კალიუმის იოდატი, ვიტამინი D.
ინსტრუქცია სხვადასხვა ულუფისთვის:
დიდი ულუფა:$200 \text{ გრ} = 150 \text{ მლ}$ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ $50^{\circ}C$-მდე) $+ 50 \text{ გრ}$ ($4-5 \text{ ს.კ.}$) ფაფა.
მცირე ულუფა:$160 \text{ გრ} = 120 \text{ მლ}$ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ $50^{\circ}C$-მდე) $+ 40 \text{ გრ}$ ($3-4 \text{ ს.კ.}$) ფაფა.
უფრო მცირე ულუფა:$180 \text{ გრ} = 135 \text{ მლ}$ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ $50^{\circ}C$-მდე) $+ 45 \text{ გრ}$ ($4 \text{ ს.კ.}$) ფაფა.
მომზადება: კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ $2-3 \text{ წუთი}$ ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
უსაფრთხოების მიზნით, მკაცრად დაიცავით დოზირების ინსტრუქცია. ყველა კვების წინ მოამზადეთ ახალი ულუფა. სასურველია, აჭამოთ ბავშვს კოვზით. ფაფის კვებითი ღირებულების შესანარჩუნებლად ნუ დაასხავთ მდუღარე წყალს ფაფის ფხვნილს.
გამოყენების წინ დარწმუნდით, რომ შეფუთვა დაზიანებული არ არის.
შეინახეთ მშრალ ადგილას ოთახის ტემპერატურაზე ($\le 25^{\circ}C$).
გახსნილი ყუთი ვარგისია $3-4 \text{ კვირის}$ განმავლობაში.