პროდუქტის შესახებ
• არ შეიცავს შაქარს
• შეიცავს გლუტენს
•შეიცავს ბუნებრივ პრებიოტიკულ საკვებ ბოჭკოებს (გალაქტო ოლიგოსაქარიდებს), რაც მნიშვნელოვანია ჯანმრთელი ნაწლავური ფლორის შესანარჩუნებლად;
• გამდიდრებულია კალციუმით, რკინით, იოდით
(რკინას – სისხლის ფორმირებისა და გონებრივი განვითარებისათვის
•კალციუმს და ვიტამინი D - ძვლებისა და კბილების განვითარებისათვის
•იოდს – ფარისებური ჯირკვლის ნორმალური ფუნქციონირებისათვის
• თუთიას და ვიტამინ C –ორგანიზმის თვითდაცვის ფუნქციისათვის
• ვიტამინი A, C, D – იმუნური სისტემისათვვის
• ომეგა 3 – ცხიმ მჯავა – მნიშვნელოვანია ტვინისა და ნერვული უჯრედებისათვის)
• ადვილად მოსანელებელი, • ყუათიანი,
•არ შეიცავს საღებავებს, კონსერვანტებსა და არომატიზატორებს.
შემადგენლობა: რძის ფხვნილის პროდუქტები, 17% უცხიმო რძის ფხვნილი, 12% მაგარი ხორბლის ბურღული, მცენარეული ზეთები (მზესუმზირის, რაფსისა და ქოქოსის ზეთი), 6% რბილი ხორბლის ბურღული, 6% შვრიის ფქვილი, გალაქტო-ოლიგოსაქარიდი ლაქტოზადან, 3% ბრინჯის ფქვილი, 2,4% სიმინდის ფქვილი, 2,1% ქლიავის მარცვლები, კალციუმის კარბონატი, ვიტამინი C, რკინის დიფოსფატი, ვიტამინი E, ვიტამინი B1, ვიტამინი A, კალიუმის იოდატი, ვიტამინი D.
ბიო-ორგანული მეურნეობიდან
დამზადების წესი:
6 თვიდან – 1 ულუფა: 180გრ = 135მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +45გრ (4 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
8 თვიდან – 1 ულუფა: 200გრ = 150მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +50გრ (4-5 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
შედარებით პატარა ულუფა – 1 ულუფა: 160გრ = 120მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +40გრ (3-4 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
შენიშვნა: უსაფრთხოების მიზნით მკაცრად დაიცავით დოზირების ინსტრუქცია. ყველა კვების წინ მოამზადეთ ახალი ულუფა. სასურველია აჭამოთ ბავშვს კოვზით. ფაფის კვებითი ღირებულების შესანარჩუნებლად ნუ დაასხავთ მდუღარე წყალს ფაფის ფხვნილს.
შენახვის პირობები: გამოყენების წინ დარწმუნდით, რომ შეფუთვა დაზიანებული არ არის; შეინახეთ მშრალ ადგილას ოთახის ტემპერატურაზე (25C-მდე). გახსნილი ყუთი ვარგისია 3-4 კვირის განმავლობაში.
მეტის ნახვა
დამატებითი ინფორმაცია
1688