პროდუქტის შესახებ
7 მარცვლოვანი ფაფა თხის რძეზე კენკრით ბავშვებისდთვის 6 თვიდან
შემადგენლობა: ბურღული(ბრინჯი, ხორბალი, სიმინდი), წიწიბურას ფქვილ, შვრიის ფანტელი(ცეხვილი), ფქვილი(ქერი, ჭვავი), თხის რძე(32%), ფრუქტოზა, კენკრა(მარწყვი, ჟოლო, მოცვი), მინერალები(კალციუმის კარბომატი, კალიუმის იოდიდი, რკინის პიროფოსფატი, თუთიის სულფატი) ვიტამინები(A, D3, E, K1, C, B1, B2, ნიაცინი, B6, B12, ფოლის მჟავა, პანთოტენის მჟავა, ბიოტინი)
შვრია, ხორბალი, ქერი და ჭვავი გლუტენშემცველი მარცვლეულია
არ შეიცავს: პალმის და სხვა მცენარეულ ზეთებს, მარილს, გმო-ს, სახამებელს, კონსერვანტებს, საღებავებს და არომატიზატორებს
მომზადების წესი: 1. დაიბანეთ ხელები კარგად 2. აადუღეთ 120 მლ წყალი, შეაგრილეთ 40-50C-მდე, ჩაასხით სუფთა ჭუეჭელში 3. ცალკე სუფთა ჭურჭელში ჩაყარეთ 40გ.(5ს.კ.) მშრალი ფაფის ფხვნილი 4. ნელ-ნელა დაამატეთ ფხვნილი წყლიან ჭურჭელს და განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღებამდე 5. კვების დაწყებამდე შეამოწმეთ მზა ფაფის ტემპერატურა (37C)
პროდუქტი არ საჭიროებს დუღილს. ინსტრუქციის დარღვევა შეიძლება უარყოფითად აისახოს ბავშვის ჯანმრთელობაზე.
მნიშვნელოვანი ინფორმაცია: ახალი საკვების დაწყების წინ კონსულტაცია გაიარეთ ექიმთან. საკვების მიცემა დაიწყეთ მცირე ულუფით და თანდატან გაზარდეთ ასაკობრივ ნორმამდე. საკვებად გამოიყენეთ მხოლოდ ახალმომზადებულიკ ფაფა, ნარჩენი გადაასხით.
შენახვიოს პირობები:
ვარგისიანობის ვადა 18 თვე. გაუხსნელი კოლოფი შეინახეთ მშრალ, გრილ, სუფთა ადგილას, შუქის წყაროდან მოშორებით; 0-25ძC ტემპერატურის და 75% ტენიანობის პირობებში. გახსნილი კოლოფი შეინახეთ მშრალ, გრილ ადგილას არა უმეტეს 3 კვირისა. არ შეინახოთ მაცივარში!
გახსნილი პაკეტიდან შეძლებისდაგვარად გამოდევნეთ ზედმეტო ჰაერი და მჭიდროდ შეკარით.
მეტის ნახვა