ჰიპი - ფაფა რძ ორცხობილა და ბანანით ძილინებისა /4თვ+/ 250გრ
ავსტრია
ჰიპი პროდუკტ
GEL
in stock
new
12₾
პროდუქტის შესახებ
•შეიცავს მხოლოდ ინგრედიენტებში ბუნებრივად არსებულ შაქარს. •შეიცავს გლუტენს* •არ შეიცავს GMO-ს კანონის მოთხოვნისამებრ• გამდიდრებულია კალციუმით, რკინითა და იოდით (რკინას – სისხლის ფორმირებისა და გონებრივი განვითარებისათვის •კალციუმს და ვიტამინი D - ძვლებისა და კბილების განვითარებისათვის •იოდს – ფარისებური ჯირკვლის ნორმალური ფუნქციონირებისათვის • თუთიას და ვიტამინ C –ორგანიზმის თვითდაცვის ფუნქციისათვის • ვიტამინი A – იმუნური სისტემისათვვის • ომეგა 3 – ცხიმ მჯავა – მნიშვნელოვანია ტვინისა და ნერვული უჯრედებისათვის) • ადვილად მოსანელებელი, • ყუათიანი, • შეიცავს საღებავების, კონსერვანტებისა და არომატიზატორების კანონონით დაშვებულ ნორმებს. .
შემადგენლობა: რძის ფხვნილის პროდუქტები, 24% ხორბლის ფქვილი, 17% უცხიმო რძის ფხვნილი, ხორბლის სემოლინა, მცენარეული ზეთები (პალმის ზეთი, რაფსის ზეთი, მზესუმზირის ზეთი). 5% ბანანის მარცვლები, 3% ორცხობილა (ხორბლის ფქვილი, პალმის ზეთი, საფუარი), კალციუმის კარბონატი, ვიტამინი C, რკინის დიფოსფატი, ვიტამინი E, ვიტამინი B1, ვიტამინი A, კალიუმის იოდატი, ვიტამინი D. ბიო-ორგანული მეურნეობიდან შესაძლოეა შეიცავდეს მცირე რაოდენობით კვერცხს, თხილის ნაწარმსა და სეზამის მარცვლებს.
დამზადების წესი: 4 თვიდან – 1 ულუფა: 175გრ = 130მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +45გრ (4 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად. 6 თვიდან – 1 ულუფა: 190გრ = 140მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +50გრ (4-5 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად. 8 თვიდან – 1 ულუფა: 210გრ = 155მლ წყალი (აადუღეთ და გააგრილეთ 50-მდე) +55გრ (5 ს.კ.) ფაფა. კარგად მოურიეთ. გააჩერეთ 2-3 წუთი ფაფის კონსისტენციის მისაღებად.
შენიშვნა: უსაფრთხოების მიზნით მკაცრად დაიცავით დოზირების ინსტრუქცია. ყველა კვების წინ მოამზადეთ ახალი ულუფა. სასურველია აჭამოთ ბავშვს კოვზით. ფაფის კვებითი ღირებულების შესანარჩუნებლად ნუ დაასხავთ მდუღარე წყალს ფაფის ფხვნილს.
შენახვის პირობები: გამოყენების წინ დარწმუნდით, რომ შეფუთვა დაზიანებული არ არის; შეინახეთ მშრალ ადგილას ოთახის ტემპერატურაზე (25C-მდე). გახსნილი ყუთი ვარგისია 3-4 კვირის განმავლობაში.